Cabinet Avocat

contact_avocat_radu_ploiesti

Cabinet Avocat Radu Ana a fost infiintat la Ploiesti, Prahova,  in baza reglementarilor cuprinse atat in Legea Nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, cat si in Statutul profesiei de avocat.

 

Avocat Radu Ana figureaza in tabloul avocatilor Baroului Prahova, afiliat al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si poate pleda in fata tuturor instantelor de judecata.

Avocat Radu Ana a acumulat experienta profesionala deosebita prin pregatire continua, asigurand consultanta juridica, reprezentare, asistenta juridica in toate instantele de judecata, in toate fazele procesuale pentru clienti persoane fizice si juridice.

Avocat Radu Ana sustine interesele clientilor sai in vederea apararii si respectarii drepturilor acestora prin redactarea de actiuni in justitie, intampinari, apeluri, recursuri, contestatii in anulare precum si alte cereri procedurale.

Activitatea cabinetului se bazeaza pe devotament, incredere si respect fata de clienti, dedicandu-se in rezolvarea cazurilor.